Anasayfa

Kitaplar Beynimi Esir Aldı

5 years ago
2 yorum

       Kitap okumak bir hastalıktır hemde çok  ciddi. Ben bu hastalığa yakalanalı dört yıl oldu.Ne yazıkki kimse çare bulamadı.Ben çareyi kitaplardan uzaklaşmakla buldum.Ne yazık başaramadım.Her hangi bir alış verişmerkezine gidersek ben kitap bolümün de olurdum.Annem artık bıkmıştı bu durumdan.Bir kitapokudum yakın zamanlar da adı,ZİFİR...Okurken ürperdim biraz da olsa.Ve bir kitabı arıyorum kimselerde yok beni tanıdığım kadarıyla, bimiyorum.Paradokya 1 Adalet Yıldızı ve Kayıp Pusula,internette bile bulamadım.Kitap okuma sevgim bu yıl geri uyandı.kendimi Kitaplarla çok meşgul ediyorum ki galiba rüyalarıma bile giriyor!!!.Etrafımdaki çoğu insan kitap okumaya başladı.Okul kütüphanesi yüzümden oldu.Kitaplar en büyük öğretmendir bazılarınca,ama bana göre arkadaştır.Kitaplarla arkadaş olmak için iç dünyalarına dahil olmanız lazım.Kimse için ayrım yapmazlar ama herkeside iç dünyalarına kabul etmezler.okuduğum kitaplara yorum yapmayı çok severim. benim adım yanı kitap ve internetteki adım Sıla AKEY.Yada kim olarak adlandırırsanız ben oyum işte. Yazı yazmak benim açımdan çok rahatlatıcı herkese öneririm.....

                   Şunu fark ettinizmi bilmem ama başlıklar ilgi çekmek içindir.

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Sümeyye Çakır

18 Feb 2019

11:07

Fatma abla bu yazın beni çok etkiledi. Benim hislerine tercüman oldun diyebilirim.Farkı konulardaki yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Gül Ceren İkiz

19 Feb 2019

10:58

Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesi

en sonda bu başlığı kullanma amacını açıklaman bana çok zekice geldi. ilk cümleyi okuduktan sonra yazının çok akıcı olduğunu fark ettim.daha çok yazarsan sevinirim daha çok okurum.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.